top of page

Andre fortæller

Kvinde, 43 år, Østjylland - 2019

Jeg startede mit forløb hos Kristna Grundvad i maj 2019. Jeg var stress sygemeldt fra mit arbejde i 6 uger og var blevet anbefalet Kristina Grundvad af en bekendt. Kristina er meget tillidsfuld, behagelig, empatisk, reflekterende på mine vegne og yderst kompetent. Jeg fik langt større indsigt i hvad mine problemer egentlig handlede om og hvorfor jeg var så stresset.

De værktøjer Kristina har givet mig har betydet, at jeg i dag føler mig som et nyt menneske ment på den måde, at Kristina har lært mig hvor vigtigt det er, at JEG drager egenomsorg for mig selv, at JEG ikke lader folk overskride mine grænser, at JEG er ansvarlig for mit eget liv og at JEG skal leve det fuldt ud.
Jeg er Kristina evigt taknemmelig for, at jeg idag ikke ser problemer men muligheder i de udfordringerder måtte komme fremover.
Mine bedste anbefalinger ti Kristina.

Kvinde, 59 år, Østjylland - 2019
Da jeg fik nogle problemer i mit liv, blev jeg anbefalet at benytte en psykoterapeut.
Men hvem skal man anvende... da der findes en masse på nettet.
Jeg fandt Kristina Grundvad på nettet og læste om hvad hun står for og hvordan hun kunne hjælpe mig.
Hun skriver:
"Jeg vil kunne hjælpe dig til at få en større frihed i livet og få dig til at slippe absurde tanker, behov og karakteristika, der binder dig fast i et uønsket mønster. Jeg lære dig at arbejde selvstændig med problematikkerne og igennem terapien finder vi det der skal til for at du får de færdigheder der skal til for at få dine gamle mønstre ændret til noget nyt og bedre"
Jeg kan kun sige, at jeg har fået det meget bedre og ligeledes fået nogle rigtig gode redskaber, som jeg kan anvende.

En stor ros og anbefaling til Kristina Grundvad - Skanderborg Psykoterapi...

Mand, 25 år, Østjylland - 2017/2018

Selvom jeg var meget skeptisk i starten, viste det sig hurtigt at terapi var det helt rigtige valg for mig. Det gav mig et frirum, hvor jeg kunne snakke om mine følelser, og mine tanker uden frygt for at såre eller fornærme nogen jeg holder kært. Hos Kristina fandt jeg tryghed og empati, og hun gav mig samtidig nogle værktøjer til at jeg kunne komme videre i min tilværelse som en stærkere og stoltere person.

Kvinde, 38 år, Midtjylland - 2018

At give kærlighed til andre er vigtigt, men at give kærlighed til dig selv er det vigtigste. At lytte til andre er vigtigt, men at lytte til dig selv er det vigtigste. Begge dele kan være svært fordi vi lever i en travl hverdag, hvor vi ofte glemmer os selv, - men jeg har gennem mit forløb hos Kristina lært at lytte mere til hvad JEG mærker og hvad JEG har brug for her i livet. Giv dig selv den gave at starte hos Kristina - jeg ved at hun giver dig nogle fantastiske redskaber til at mærke efter hvad der gør DIG glad.

Kvinde, 45 år, Østjylland - 2016 ->

Jeg kom til Kristina efter lang tids livstruende sygdom. Hun har formået at få mig til at mærke mig selv igen. Og her igennem få mig til at reflektere over hvad jeg synes er vigtigt. Hun har en fantastisk evne til at gi' et kærligt skub. Hun får mine bedste anbefalinger.

Kvinde, 23 år, Midtjylland - 2017

Da jeg kom til Kristina var jeg meget skeptisk, da jeg tidligere havde været i terapi, men ikke følt jeg havde fået noget ud af det. Men blev hurtigt tryk ved Kristina. Hun er sød og omsorgsfuld men også hård og ærlig. Jeg er blevet bedre til at mærke hvad der er godt for mig og hvad det er jeg vil.

Kvinde, 57 år, Østjylland - 2018

For mig var det grænseoverskridende at starte i terapi, ved en terapeut der var yngre end jeg selv. Denne modstand glemte jeg dog meget hurtigt. Hun mærkede min skepsis og gik ind i det, det var en lettelse at få sat ord på uden at blive dømt. Kristina har en bred livserfaring, og bruger sig selv i terapien, hvilket var enormt givende for mig. 

Kærestepar, 33 og 37 år, Midtjylland - 2018

Vi startede hos Kristina fordi kommunikationen mellem os var gået helt skævt. Vi blev begge mødt og lyttet til, Kristina var opmærksom på om vi også lyttede og forstod hinanden. Vi har begge været glade for forløbet, selvom det har været hårdt, for vi står stærkere sammen nu. 

Vi vil til enhver tid anbefale vores venner og familie at gå i terapi hos Kristina, hvis de skulle få brug for det.

bottom of page