top of page

Tænk dig slank, glad og god nok…

 

En velkendt behandlingsform der giver hjælp til vægttab er hypnoterapi, der udføres af hypnoterapeuter.

Terapien giver gode resultater. Det er mere effektfuldt at tabe overflødige kilo ved påvirkning af din underbevidsthed.

Med Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion vil der under hypnose ske en overbevisning i din underbevidsthed, som siger din mavesæk er blevet mindre, og så kan du ikke mere indtage større mængder mad på en gang. Følelsen af mæthed kommer hurtigere, og du indtager færre kalorier, end du forbrænder. Det er den gode måde til et varigt vægttab.

Din lyst til at spise sundere vil øges, og du tænker mere over hvad du putter i munden. Når der er mindre plads i din mavesæk, vil du få mere fokus på, at spise den rigtige kost og ikke spise de tomme kalorier, sukker, fedt og fastfood. Hermed får du de gode og nødvendige vitaminer og mineraler, og kan nu undgå kosttilskud.

Når din idealvægt er nået, vil du fortsat leve sundt og spise den sunde mad. Du har nu skabt positive forandringer i din underbevidsthed, og årsagen til, at du overspiser, er fjernet. Nu har du skabt fantastiske muligheder for at leve et liv som normalvægtig.

Med Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion er en del af et terapiforløb, hvor der arbejdes med årsagen til dine spise/drikkevaner. Hvis dit BMI er på mere end 30, har du risiko for flere følgesygdomme, så et vægttab vil gavne dig.

Det er ikke hokus pokus ved at gøre mavesækken mindre uden kirurgi. Mavesækken er indrettet, så den vil udvide sig, når du spiser meget og blive mindre, når du spiser lidt. Kirurgi er altså ingen garanti for, at du ikke kommer til at spise for meget. Du kan nemt spise din mavesæk større igen. Og så er det jo forfra.

Det er helt op til dig selv, hvor meget du kan/vil tabe dig med Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion, men der er ingen begrænsninger. Du bestemmer…

Forløbet:

Forløbet starter med en kropsanalyse, hvor vi tester med vores professionelle analyseudstyr. Det er ikke forbundet med smerte, du skal blot stå på en plade (vægten), som gennem den nyeste teknologi måler og vejer dig på 20 sekunder. Du får en udskrift, hvor du kan se din vægt, dit BMI og dit basale stofskifte (dit kalorieforbrug i hvile), din fedtprocent, din fedtmasse, dit visceral fedt (fedt omkring de indre organer), din muskelmasse, vand i % og kilo, din knoglemasse, samt din metaboliske alder. Du kan sagtens have for meget fedt omkring dine indre organer, selvom du ikke er overvægtig. Du kan være det, der hedder tyndfed…

Har du svært ved at holde dig fra sukkerholdige fødevarer, spiser for meget, spiser meget usundt, eller du føler dig sulten i hovedet, selvom du er mæt, så spiser du på følelserne. For at få succes med dit vægttab, er det vigtigt, at du får fjernet/neutraliseret årsagen dertil. Derfor vil der fra første session være fokus på om du spiser med følelserne. Det vil sige, trøstespiser, hyggespiser, eller du belønner dig selv…

Årsagen afdækkes og behandles og du er nu klar til at arbejde med Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion.

Vi arbejder målrettet med afbrydelse af vaner, mønstre og automatik, der identificerer din gamle uhensigtsmæssige livsstil, og du skaber nye vaner, mønstre og automatik, der identificerer din nye og mere hensigtsmæssige livsstil.

Forløbet er over 4 sessioner, der er fordelt på 25-30 dage. De 2 første sessioner med 7-9 dages mellemrum, og de øvrige med 10-12 dages mellemrum. Grunden til forløbets længde er, at hjernen har brug for tid til at skabe forandringer i vaner og mønstre, og det er vores erfaring gennem flere års klientforløb, at fordelingen af sessionerne på denne måde giver dig de bedste muligheder for succes…

 

 

Du får:

  • Kropsanalyse med professionelt udstyr

  • Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion – den oprindelige

  • Behandling af f.eks. sukkerafhængighed, overspisning og trøstespisning

  • Information og råd om kosttilskud, der øger din fedtforbrænding, og som kan købes i dagligvarebutikker

  • Medlemskab af den lukkede Facebook gruppe - Sivebæk Metoden – Hypnotisk Gastrisk Reduktion

  • Lydfiler med guidede mentaløvelser til Sivebæk Metoden

  • Vægttabsskema – så du gerne skulle blive fri for at tælle kalorier

  • Kropsanalyse ved hver session

  • Mulighed for løbende opfølgnings sessioner efter endt forløb, til 900,- pr. gang. (normal pris for en session er 1200,-)

bottom of page